Asuntolaina

Asuntolaina on asunnon ostamista varten hankittava laina. Lainan vakuutena toimii yleensä sillä hankittava kiinteistö. Sopivaa asuntolainaa etsiessä eri asuntolainoja myöntävät tahot tulee ehdottomasti kilpailuttaa. Kerromme miten.

Asuntoa hankittaessa kannattaa huomioida asumisen tarpeesi, oma maksukysysi sekä tarkastella potentiaalisten asuntojen arvostustasoa ja sen kasvumahdollisuusia krittisesti.

Miksi ja miten hakea asuntolainaa?

Asuntolaina on hyvin usein välttämättömyys, jos haluaa hankkia oman asunnon omiin tai perheensä tarpeisiin. Asuntolainaa on huomattavasti helpompi saada mikäli sinulla on säännölliset tulot, jotka ovat jo jatkuneet pidemmän aikaa.

Asuntolainan kilpailuttaminen

Asuntolaina on aina ehdottomasti kilpailutettava. Sillä säästää selvää rahaa. Huomioithan, että voit kilpailuttaa myös nykyisen asuntolainen mikäli sen korko- ja kulutaso ei ole kilpailukykyinen.

Kilpailuttamalla asuntolainasi voit säästää satoja jopa tuhansia euroja vuodessa.

Vinkki!
Etua.fi-palvelussa voit kerralla pyytää asuntolainatarjouksen usealta toimijalta helposti.

Pyydä asuntolainatarjouksia tästä (maksutonta sinulle)

Kilpailuta nykyinen asuntolaina

Tiesitkö, että myös nykyisen asuntolainan voi kilpailuttaa helposti? Mikäli nykyisen asuntolainan marginaali tai muut kulut eivät miellytä sinua, mikset kilpailuttaisi sitä? Mikäli saat nykyistä paremman tarjouksen, voit vaihtaa lainan helposti toiselle alan toimijalle. Mikä parasta: kilpailuttaminen on sinulle täysin ilmaista.

Kilpailuta nykyinen asuntolainasi tästä (maksutonta sinulle)

Asuntolainaa seuraavilta tahoilta

Asuntolainoja myöntävät Suomessa seuraavat tahot:

Nordea
Osuuspankki
Handelsbanken
Säästöpankki
Sampo
Ålandsbanken
Nooa
Aktia
Tapiola
Pohjola
Hypo
S-Pankki