Capitum.fi

Capitum.fi

Capitum lainaa 50, 100, 150, 200, 300 ja 400 euron suuruisia pikavippejä. Capitum.fi on Oy Botnia Finance Ab:n lainapaikka. Maksuaikaa Capitum-lainoille myönnetään 30 vuorokautta.

Pikavipin eräpäivää on tarvittaessa mahdollista siirtää 14 tai 28 vrk eteenpäin. Siirto tehdään tekstiviestillä, joka maksaa 1,90 euroa. Siirto pitää tehdä viimeistään 5 vrk eräpäivän jälkeen (huom! usein lainapaikat vaativat, että pikavippien eräpäivää siirretään ennen alkuperäistä eräpäivää). Eräpäivän siirto on lisämaksullinen palvelu.

Capitum myöntää nopean maksajan etua, mikäli maksat lainasi jo aiemmin pois. Esimerkiksi jos haet lainaa 400 euroa ja maksatkin lainan etukäteen pois 14 vuorokauden sisällä, saat alennusta komeat 34 euroa!

Capitum.fi lainaa saa 24 – 65 vuotias Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa moitteetta. Sinulla tulee olla myös julkinen puhelinliittymä eli prepaid-liittymien käyttäjille Capitum ei valitettavasti myönnä lainaa. Myös postiosoitteesi ja kiinteän asuinpaikan tulee olla Suomessa.

Ensimmäistä kertaa lainaavalle Capitum.fi myöntää 50 euroa. Tämän jälkeen voit portaittain lainata isompia summia, kunhan edellinen laina on maksettu sovitusti ajallaan pois.

Kun haet lainaa, ensin tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen täytät varsinaisen lainahakemuksen. Lainaa kannattaa hakea aina, kuten kaikissa lainapaikoissa, ehdottomasti nettihakemuksella, jotta lisäkuluja ei synny.

Esimerkiksi 50 euron ensilaina 30 vuorokauden maksujalla tekee takaisinmaksettavaa 75 euroa. Jos kuitenkin maksat lainan takaisin jo 14 vuorokauden sisällä, maksat takaisin ainoastaan 67 euroa. Kun lainan hakee nettihakemuksella, ei lisäkuluja tekstiviesteistä tms. synny.

Yhteystiedot:

www.capitum.fi

Oy Botnia Finance Ab
PL 46
65610 MUSTASAARI

asiakaspalvelu@botniafinance.fi