Ellos laina

Ellos laina

Ellos laina on vaate- ja kodintuotekauppaa pyörittävän Ellos-postimyyntiyrityksen lainatuote. Ellos Yksityislaina on suuruudeltaan 100 – 2500 euroa ja laina-aika 1 – 5 vuotta.

Ellos lainaa voi nimestään huolimatta käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Toisin sanoen sitä ei ole pakko käyttää Elloksen tuotteisiin vaan rahoilla voi tehdä mitä itse katsoo tarpeelliseksi.

Ellos lainaa myönnetään 25 – 79 vuotiaille. Vaatimuksena on vähintään 800 euron kuukausitulot (palkka tai eläke). Myös raha-asiat tulee olla hoitanut moitteetta, eli luottotiedot on oltava kunnossa saadakseen Ellos lainan.

Korkoa peritään tällä hetkellä 27,60 %, josta tulee todelliseksi vuosikoroksi 31,37 %. Ellos ei peri koron lisäksi ollenkaan avausmaksuja tai tilinhoitomaksua kuukausittain.

Lainapäätös ja rahat eivät tule heti tilille, mutta sekä päätös että rahat luvataan tilille alle viikossa. Ellos kulutusluotto on mahdollista ottaa lainaturvalla. Neljän maksetun kuukauden jälkeen voi halutessaan pitää yhden lyhennysvapaan kuukauden. Lyhennysvapautta voi käyttää korkeintaa kaksi kertaa vuodessa.

Myös Ellos Yksityislaina mahdollistaa, että vuokraturva liitetään lainatuotteesen.

Ellos laina toimii Finaref Oy yrityksen alla.

Yhteystiedot:

www.ellos.fi

Finaref Oy
PL 500
04201 Kerava

ellosyksityislaina@finaref.fi