Lainaa heti tilille

Saat lainaa heti tilille, kun haet lainaa oheisten ohjeiden mukaan. Näin saat heti lainaa ilman turhaa odottelua.

Moni lainatarjoajista tarjoaa mahdollisuutta hakea lainaa heti tilille ilman takaajia. Ideana on, että laina (pikavippi, tyypillisesti 50, 150, 200, 300, 400 tai 500 euroa, kulutusluotto, tyypillisesti 1000, 2000, 3000 tai 4000 euroa (myös 5000 euroa), tai muu laina) maksetaan tilille heti, kun lainapäätös on tehty. Lainapaikkojen aukioloaikoina on pikavippi heti tilille mahdollista. Muutoin vippi maksetaan tilille, kun lainapaikka taas avautuu ja laina voidaan myöntää. Voit myös hakea isompaa lainaa heti, jolloin laina maksataan tilillesi kun kaikki tarvittavat tiedot on saatu ja lainapäätös tehty.

Jotta saat lainaa heti, on erittäin tärkeää että 1) varaa lainaa hakiessa verkkopankkitunnukset lähettyville tunnistautumista varten ja 2) Täytät lainahakemuksen kaikki tiedot huolellisesti. Tällöin lainapalvelusta ei tarvitse olla sinuun enää yhteydessä ja heti lainaa onnistuu.

Lainaa heti tilille seuraavilta lainatoimijoilta kätevästi (ja edullisesti) verkkohakemuksella:

Huom! Lainaa kannattaa aina hakea vain ja ainoastaan verkkohakemuksella, sillä se on halvin tapa hakea laina. Vältät turhat tekstiviestikulut ja muut kustannukset. Lainan hakeminen nettihakemuksella on ilmaista.

Luotonantaja Laina Laina-aika Ikäraja Lainahakemus
Euroloan 50-1000 € 14-90 pv 18 v Hae Euroloan lainaa tästä
Ferratum 50-1000 € 15-90 pv 20 v Hae Ferratum pikalaina tästä
OK Money 50-1000 € 14-30 pv 18 v Hae OK Money lainaa tästä
Everyday 100-300 € 30-90 pv 18 v Hae Everyday pikavippi tästä
Pikavippi.fi 50-1000 € 14-30 pv 18 v Hae Pikavippi.fi vippi tästä
Vippi.fi 50-1000 € 14-30 pv 18 v Hae Vippi.fi pikalaina tästä

Saat lainaa heti

Hae heti lainaa yllä olevien lainapalveluiden kautta tai katso sivustomme tekemät lainavertailut. Yllä olevat pikavipit myönnetään ilman vakuuksia ja saat lainaa nopeasti.

Normaalisti tulee lainapäätös heti (paitsi yöaikaan lainaa hakiessa, jolloin saat lainapäätöksen aamulla, lainaa voi hakea kuitenkin yleensä 24h). Tarkista aina lainaehdot ja -kustannukset lainapalvelun sivulta.

Pääsääntöisesti saat heti lainaa, kun olet vähintään 18-vuotias, sinulla on suomalainen osoite ja olet hoitanut raha-asiasi.

Lainaa ilman luottotietoja on vaikeampaa saada. Lainaa heti on tarjolla useammalta lainapalvelulta. Tälle sivulle olemme koostaneet listan heti lainaa myöntävistä tahoista. Listaan olemme lisänneet ainoastaan yleisesti luotettava koettuja lainapalveluita.

Muistathan, että pikavippi luottotiedottomalle ei olle järkevä valinta ylipäätään. Kaikki lainat, kuten pikavipit ja luotot, tulee maksaa takaisin luotonantajalle. Lainaajan tuleekin aina tarkastella omaa tilannettaan kriittisesti ja varmistaa lainan takaisinmaksukyky. Pikavippi aiempien lainojen kattamiseksi ei ole yleensä hyvä idea. Kannattaakin aina pyrkiä välttämään useampien lainojen päällekkäinen kasaantuminen.