Lainaamo

Lainaamo

Lainaamo on kotimaisen Taaleritehdas-konsernin 500 – 15000 euron kulutusluotto. Sen laina-aika on lainasummasta riippuen 1 – 12 vuotta.

Lainaamon lainahakemus täytetään palvelun verkkosivustolla, jonka jälkeen hakija saa heti lainapäätösen. Tämän jälkeen Lainaamo pyytää tunnistautumaan lähettämänsä sähköpostilinkin kautta. Samassa sähköpostissa Lainaamo.fi neuvoo miten vaaditut liitteet tulee toimittaa. Liitteet voi ladata palveluun, lähettää sähköpostitse tai perinteisellä postilla.

Palvelu on selkeä ja kulutusluottoa on helppo hakea netissä. Lainaamo kokemuksia voikin pitää helppoina ja nopeina. Lainavalikoima kattaa lainat aina 500 eurosta 15 000 euroon. Lainojen hintataso on markkinoiden edullisimmasta päästä. Lainaamo yhteishakija (rinnakkohakija) -lainanhaku mahdollistaa lainan hakemisen esimerkiksi puolison kanssa yhdessä.

Lainaamo lainaa pyörittää Lainaamo Oy, joka on osa erilaisia finanssipalveluja tarjoavaa Taaleritehdas-konsernia. Palvelu on näppärä käyttää ja siinä on hyvin huomioitu helppokäyttöisyys.

Yhteystiedot:

www.lainaamo.fi

Lainaamo Oy
asiakaspalvelu@lainaamo.fi
Kasarmikatu 36, 00130 Helsinki

puhelin 075 756 8600 (klo 9-17)