Kaikki pikavipit


Testasimme kaikki pikavipit eli pikalainat. Kävimme läpi vipit, niiden lainaehdot, myöntämisperusteet (osa ilman vakuuksia tai takaajia) sekä etsimme halvimman pikavipin. Vipit olivat tyypillisesti 50 - 1000 euroa ja laina-aika vaihteli 14 - 90 vrk:n sisällä. Osassa paikoista lainahakemuksen voi täyttää jo 18 vuotias. Osassa lainahakemus vaatii vanhempaa ikää lainahakijalta. Hae lainaa fiksusti ja tutustu vippeihin ensin palvelussamme.

Lainakeidas

Lainakeidas (eli Lainakeidas.fi) on kotimaisen Blue Finance Oy:n pikavippipalvelu, joka myöntää 20 – 500 euron pikavippejä 14 – 30 päivän takaisinmaksujalla.

Fiksulaina

Fiksulaina tarjoaa 50-400 euroa lainaa yli 21-vuotiaille. Fiksulainan laina-aika on 14 vuorokautta.

Easyvippi.fi

Easyvippi.fi on klaukkalalaisen Suomen Rahoitusyhtiö Oy:n myöntämä 50, 100, 150 tai 200 euron pikalaina. Easyvippi pikavipin laina-aika on 14 – 30 vrk.

Ellos laina

Ellos laina on vaate- ja kodintuotekauppaa pyörittävän Ellos-postimyyntiyrityksen lainatuote. Ellos Yksityislaina on suuruudeltaan 100 – 2500 euroa ja laina-aika 1 – 5 vuotta.

Capitum.fi

Capitum lainaa 50, 100, 150, 200, 300 ja 400 euron suuruisia pikavippejä. Capitum.fi on Oy Botnia Finance Ab:n lainapaikka. Maksuaikaa Capitum-lainoille myönnetään 30 vuorokautta.

Luottopiste

Luottopiste tarjoaa 40 – 500 euron lainoja vähintään 19-vuotiaille luottokelpoisille Suomen kansalaisille. Luottopiste.fi palvelun omistaa savonlinnalainen Credit Point Finland Oy.

Helppovippi.fi

Helppovippi.fi myöntää 50-400 e suuruisia pikalainoja. Helppovippiä hakevan tulee olla yli 24-vuotias Suomen kansalainen.

Helppolaina.fi

Helppolaina.fi tarjoaa pikavipit 50, 100, 150 ja 200 euron suuruisena. Helppolaina vipin laina-aika on korkeintaan 30 päivää.

Lainasto

Lainasto on kotimainen lainapalvelu, joka tarjoaa lainaa 30 – 200 euroa 15 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lainasto on Turusta kotoisin olevan Lainasto Oy:n palvelu.

Laina.com

Laina.com tarjoaa lainaa 50 – 500 euroa yhden euron tarkkuudella. Laina.com siis mahdollistaa sopivimman pikavipin valinnan erittäin tarkasti. Laina-aika on 7 – 90 vrk. Pienimille vipeille laina-aika on maksimissaan 30 vrk. 400 euron pikavippi on 60 vrk:n ja 500 euron pikalaina on 90 vrk:n laina-ajalla.

Euroloan

Euroloan on Euroloan Consumer Finance Oyj:n myöntämä 50 – 1000 euron laina. Rahaa voit lainata täsmälleen haluamasi summan euron tarkkuudella. Euroloan lainaa voit hakea 14 ja 90 vuorokauden välillä olevilla takaisinmaksuajoilla.

Nettivippi

Nettivippi on kotimaisen OK Money Finance Oy:n lainapalvelu, joka antaa lainapäätöksen heti ja rahat nopeasti tilillesi. Nettivippi.fi myöntää 60 – 1000 euron lainoja 14 – 90 vrk:n takaisinmaksuajalla ilman takaajia tai vakuuksia.

Terravippi

Terravippi on Terrarahoitus Oy:n tarjoama pikalainapalvelu. Terravippi myöntää 50 – 500 euron lainoja yli 18 vuotiaille. Laina-ajat ovat 15 tai 30 vuorokautta.

Rahapuu

Rahapuu pikavippi on Tamperelaisen Maxmani Oy:n myöntämä pikalaina. Suuruudeltaan Rahapuu.fi laina on 50 – 200 euroa. Laina-aika on kaksi viikkoa.

Apulaina

Apulaina.fi pikalaina on helsinkiläisen PDV Investment Oy:n lainapalvelu.

Luottotalo

Luottotalo.fi pikalaina on helsinkiläisen Nordic Credit Oy:n lainapalvelu.

Nanolaina

Nanolaina.fi on helsinkiläisen Nanolaina Oy:n myöntämä pikavippi.

Suomivippi

Suomivippi.fi pikavippi on haminalaisen NDN-Yhtiö Oy:n lainapalvelu. Suomivipin hakeminen käy helposti.

Getcapital.fi

Getcapital.fi on Jyväskylästä kotoisin olevan Get Capital Oy:n lainapalvelu. Getcapital pikavipin hakeminen on helppoa.

Reissuluotto

Reissuluotto.fi on Lahdesta kotoisin olevan J.W.-Yhtiöt Oy:n myöntämä pikavippi.

Viestilaina

Viestilaina.fi on Seinäjoelta kotoisin olevan Suomen Viestilaina Oy:n pikaluottoja myöntävä lainapalvelu. Viestilaina pikalainaa on helppo hakea netin välityksellä.

Monetti

Monetti on yksi Suomen vanhimmista pikavippejä myöntävistä yrityksistä. Pikalainaa Monetilta saa kätevästi nettihakemuksella.

Credit24.fi

Credit24.fi vippi on helsinkiläisen MCB Finance Finland yrityksen myöntämä sangen toimiva pienlainapalvelu.

Ainalaina

Ainalaina on tamperelaisen Netford Capital yrityksen lainapalvelu. Ainalaina.fi on monelle tuttu kätevä lainapalvelu.

SMSCredit.fi

Tamperelainen SMSCredit.fi myöntää 100 – 400 euron pikalainoja. Uudet asiakkaat voivat hakea 100 – 200 euron lainoja ja vanhat lainoja aina 400 euroon saakka. SMSCredit vipin laina-ajat ovat 14 – 30 vrk.

Vippi24.fi

Vippi24 (Vippi24.fi) on myös turkulaisen Vipster yrityksen myöntämä pikalaina – aivan kuten Vippi.fi pikavippi. Lainaehdot ovat myös samat.

Risicum

Risicum on suomalainen vakavarainen pikalainoja myöntävä yritys. Risicum on alan pioneerejä ja moni suomalainen (yli 100 000 asiakasta) onkin jo valinnut Risicum vipin.

OK Money

OK Money on lainakulujen suhteen yksi halvimmista vippeistä. Se on turkulaisen 2005 vuonna perustetun OK Money Finance Oy:n myöntämä pikalaina. Moni suomalainen luottaa yritykseen, sillä se on historiansa aikana myöntänyt yli 100 000 pikalainaa.

Ege.fi

Ege.fi vippi on toimiva pikavippipaikka. Helsinkiläisen Ege Finance Oy:n pikavippien myöntämisehdot ovat tiukahkot, mutta palvelu on hyvin toimiva.

Rahahana

Rahahana.fi on uusi pikavippi. Rahahana on helsinkiläisen Lauroo Finance Oy:n myöntämä pikalaina.

Vivus.fi

Vivus.fi vippi (ennen SMSCredit) vain parani toukokuussa 2010 vaihtaessaan SMSCredit nimen Vivus-nimeen. Ja mikä parasta – rahat ovat tililläsi 15 minuutissa!

Vippi.fi

Vippi.fi on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista pikavippi-yrityksistä. Vippi.fi tarjoaa 50 – 1000 euron lainoja ilmain vakuuksia tai takaajia.

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi on yksi vanhimmista ja suurimmista pikalaina yrityksistä. Vuosien varrella asiakkaita on ollut jo yli 150 000.

Everyday

Everyday.fi pikavippi mainostaa olevansa “kuin luottokortti kännykässä”. Se on uudenlainen lainapalvelu, jossa voit hakea esimerkiksi 300 euron luottoa, jonka voit nostaa haluamissasi erissä milloin tahansa.

Ferratum

Ferratum mainostaa olevansa “maailman rehellisin pikavippifirma”. Se tarjoaa pikavippejä 20 vuotta täyttäneille luottokelpoisille ja raha-asiansa hyvin hoitaneille.

Moneypoint

Moneypoint.fi pikavippi on tuoreempi pikalainoja tarjoava yritys. Lainan ottaminen on helppoa ja turvallista. Lainaa saa ilmain vakuuksia tai takaajia.