Tuottoa.fi

Tuottoa.fi

Tuottoa.fi on OPR-Vakuus Oy:n sijoituspalvelu, jonka kautta on mahdollista saada jopa 8 % verotonta tuottoa sijoitetulla pääomalle. Tutustuimme Tuottoa.fi palveluun tarkemmin.

Tuoko Tuottoa.fi tuottoa?

Sijoitetulle pääomalle luvataan 4 % (alle 3 kk), 5 % (3 kk – 6 kk) tai 8 % (yli 6 kk sijoitukset) korkoa. Tuotot maksetaan kuukausittain. Tuottoa.fi-palvelussa sijoittaja sijoittaa vähintään 1000 euron suman OPR-Vakuus Oy:n b-osakkeisiin. Sijoitus on mahdollista tehdä netissä. Sijoittaminen on mahdollista yleisimpien verkkopankkien kautta. Verkkopankit kuten Nordea, Osuuspankki, Sampo-pankki ja Aktia ovat käytössä. Rahaa voi sijoittaa 1 000 – 100 000 e. Kun lunastat sijoittamasi rahat takaisin, ne palautetaan 14 vrk:n sisällä.

On tärkeää huomioida, että Tuottoa.fi sijoitukset eivät ole Suomen talletussuojan alaisia. Sijoitus ei myöskään ole pääomasuojattu.

Tuottoa.fi on OPR-Vakuus Oy yrityksen tarjoama palvelu. Yritys on keskittynyt varsinkin pienlainamarkkinoille, joissa heillä on yli 200 000 asiakasta. OPR-Vakuus Oy on erittäin vakavarainen yritys. Taseessa yrityksellä on 18 miljoonaa euroa ja pääomaakin 9 miljoonaa euroa. Kannattaa huomioida, että b-osakkeita ei voi käyttää lainan vakuutena. Jos ne pantataan tai siirretään kolmannen osapuolen hallintaan, ne muutetaan d-sarjan osakkeiksi. d-sarjan osakkeille ei jaeta ollenkaan osinkoa.

Verovapaata tuottoa

Erityisen houkuttelevan Tuottoa.fi palvelusta tekee se, että listaamattoman yhtiön jakama osinkotuotto on sijoittajalle verovapaata 90 000 euroon saakka. Tuottoa.fi osakkeista ei makseta varainsiirtoveroa. Yhtiö ilmoittaa tiedot suoraan verottajalle, joten sijoittaja ei joudu tekemään mitään ylimääräisiä ilmoituksia.

Yhteystiedot:

www.tuottoa.fi

OPR-Vakuus Oy
Työpajankatu 6
00580 HELSINKI

Y-tunnus: 1993902-6

asiakaspalvelu@opr-vakuus.fi